Lejligheder

UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi arbejder på højttryk på at få vores nye hjemmeside lanceret!
-Vi har et større udvalg af ledige lejligheder i vores portefølje end anvist på hjemmesiden her, og gør opmærksom på at de anførte lejligheder ikke afspejler vores aktuelle ledighedsliste.
Ring / sms til vores udlejningskonsulent, Line Ebmark, på tlf: 22244163 for at høre nærmere om vores ledige lejemål.
-ellers s
kriv en ansøgning til os på LBE@henning-poulsen.dk med kriterier for jeres boligsøgning inkl. dato for ønsket overtagelse og budget inkl. vand og varme.
Vi håber vi kan hjælpe dig/jer med at finde et nyt hjem, og vender tilbage snarest muligt, hvis vi har en bolig der matcher dine kriterier.
Alle vores lejekontrakter indgås med aftale om at hverken rygning eller husdyr er tilladt.
Lejeperioden er altid ubegrænset – dog minimum 12 mdr., da vi ikke specialiserer os i korttidsleje.
FREDERIKSBJERG og LANGENÆS, AARHUS:
Charmerende kvist-lejlighed m/ 2 x hems  – Sdr. Ringgade 12 –  60 m2 + hems – NYHED
Unik og skøn lejlighed med originale detaljer som fritliggende bjælker – kvistlejlighed med masser af charme. Fint køkken med spiseplads, herfra franske døre til stuen, som har en fin størrelse. Opgang til lejlighedens ene hems, som er oplagt at benytte til soveafdeling. God loftshøjde og ovenlysvindue med kig til stjernerne. Lejlighedens anden hems byder på endnu flere ekstra m2. Mindre men fint badeværelse. I lejligheden er installeret en kombineret vaskemaskine/ tørretumbler.
Leje inkl. vand:  7950 kr./md.
Varme:  500 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
Skøn – 2 værelses – lejlighed på Rudolph Wulffs Gade 24 – m/ altan  – 86 m2 – RESERVERET
God, delevenlig lejlighed på 4. sal. Fint soveværelse med indbyggede skabe. Lys stue med udgang til lejlighedens altan. Der er adgang til alle rum fra fordelingsgangen. Fint badeværelse med separat brus. Fint køkken med god skabsplads. I lejligheden er installeret en kombineret vaskemaskine/ tørretumbler.
Leje inkl. vand:  8.400 kr./md.
Varme:  600 kr./md. á conto
Udlejes:
1/5 eller 15/5
God 1. sals – 3 værelses – lejlighed på Rudolph Wulffs Gade 24 – m/ altan  – 86 m2 – RESERVERET
God, delevenlig lejlighed på 3. sal. Fint soveværelse med indbyggede skabe. 2 lyse stuer / værelser, der er adskilt af en gipsvæg. Der er adgang til alle rum fra fordelingsgangen. God altan fra den ene stue. Rummeligt badeværelse med separat brus. Fint køkken med god skabsplads. I lejligheden er installeret en kombineret vaskemaskine/ tørretumbler.
Leje inkl. vand:  9.600 kr./md.
Varme:  600 kr./md. á conto
Udlejes: 15/6
AARHUS MIDT (Centrum):
Rummelig og lys 2 værelses med altan, i centrum – Thorvaldsensgade – 80 m2 
Bo centralt i gå afstand til alle byens goder. Lejligheden er beliggende på 5. sal i en bygning uden elevator, og indeholder en god lys stue med udgang til altan. Godt soveværelse med indbyggede garderobeskabe, værelset vender mod gården Der er adgang til alle rum fra fordelingsgangen. Lejemålet har et fint køkken med god skabsplads og alle hårde hvidevarer, inkl. en lille opvaskemaskine. Fint badeværelse  med brus. Der er kombineret vaskemaskine/tørretumbler i lejligheden. Der er lydisolerende vinduer mod gaden.
Leje inkl. Vand: 9300 kr/md
Varme: 500 kr./md. á conto
Udlejes: 15/7
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
God lejlighed til prisen – Brendstrupvej 72 – 76 m2 – RESERVERET
Super fin lejlighed på 1. sal. Lejligheden indeholder en rummelig stue med udgang til fin altan.  Fint badeværelse med brus. Mindre, men funktionelt badeværelse. Fint køkken med alle hårde hvidevarer, inkl. en lille opvaskemaskine. Der er ydermere installeret en kombineret vaskemaskine / tørretumbler i lejligheden.
Beliggende på Christiansbjerg i rolige omgivelser men tæt på offentlig transport og en kort cykeltur til centrum.
Leje inkl. vand: 8400 kr./md.
Varme: 600 kr. /md. á conto
Udlejes: Snarest

 

 

HOLME / HØJBJERG – Roligt familievenligt kvarter med grønne omgivelser:
2-værelses lejlighed i høj stueplan m/ altan på Holmevej – 58 m2- NYHED
Fin lille lejlighed der indeholder stue med godt lysindfald og udgang til altan. Fint lille soveværelse mod det rolige have-miljø bag bygningen.  Der er bad/toilet med brusekabine samt en  kombineret vask/tumbler. Der er bøgeparket på gulvene. En rigtig fin lejlighed i grønne omgivelser med gode parkeringsforhold.
Leje inkl. vand: 6.400 kr./md.
Varme: 450 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
3-værelses lejlighed på 2. sal m/ altan på Holmevej – 69 m2 – NYHED
Flot 3-værelses lejlighed med to flotte stuer en-suite med udgang til altan. Stuerne er adskilt med franske døre. Køkken med alle hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine. Rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.  Der er bad/toilet med brusekabine samt en  kombineret vask/tumbler. Der er bøgeparket på gulvene. En rigtig fin lejlighed til prisen, i grønne omgivelser med gode parkeringsforhold.
Leje inkl. vand: 7.600 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
4-værelses lejlighed på 1. sal m/ altan på Holmevej – 82 m2 – NYHED
Flot 4-værelses lejlighed med to flotte stuer en-suite med udgang til altan. Stuerne er adskilt med franske døre. Køkken med alle hårde hvidevarer. Begge værelser er med indbyggede skabe.  Der er bad/toilet med brusekabine samt en  kombineret vask/tumbler. Der er bøgeparket på gulvene. En rigtig fin lejlighed til prisen, i grønne omgivelser med gode parkeringsforhold.
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest

 

RISSKOV:
God 2-værelses lejlighed på Sletterhagevej – 58 m2 – NYHED
Lejligheden består af en flot stue samt et godt soveværelse med indbyggede skabe.
Køkken med alle hårde hvidevarer – inkl. opvaskemaskine. Godt og rummeligt badeværelse med separat brus. Fælles møntvaskeri samt privat pulterrum i kælder.
Lejligheden kan besigtiges når som helst.
Leje: 5.975 kr./md.
Varme og vand: 500 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest

Flot 3-værelses lejlighed m/altan på Sletterhagevej – 82 m2 – NYHED

Lejligheden består af 2 flotte sammenhængende stuer med udgang til stor altan mod grønt areal. Soveværelset er rummeligt med indbyggede skabe,.
Fint  køkken med alle hårde hvidevarer – inkl. opvaskemaskine. Godt og rummeligt badeværelse med separat brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler.
Lejligheden kan besigtiges  når som helst.
Leje: 9.250 kr./md.
Varme og vand: 900 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest

 

GL. BRABRAND, AARHUS:
1 -værelses på Hoffmannsvej i skønne omgivelser – 28 m2 – UDLEJET
Fin 1 Værelses lejlighed i de dejligste omgivelser nær skov og vand.
Rummelig stue med the-køkken med kogeplader, emhætte og lille køleskab. Fint badeværelse med brus. En rigtig god lejlighed til prisen, i grønne omgivelser.
Leje inkl. vand: 3.100 kr./md.
Varme: 250 kr./md. á conto
Udlejes : Snarest
2-værelses 1. sals lejlighed på Hoffmannsvej m/ altan – 61 m2  – UDLEJET
Lejlighed i fantastiske omgivelser med udsøgt lysindfald. Soveværelse med indbyggede skabe. Stue med udgang til altan – fuld panoramaudsigt!
Fint køkken med god bordplads og godt badeværelse med brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. 
Leje inkl. vand: 7.100 kr./md.
Varme: 400 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
3-værelses lejlighed på Hoffmannsvej m/ stor altan – 91 m2 – RESSERVERET
Rummelig og lys lejlighed i fantastiske omgivelser. På Hoffmannsvej værdsætter vores lejere god ro og orden og området er optimalt for lejeren der nyder at være tæt på naturen. Lejligheden består af en fin fordelingsentré, rummelig stue med stort vinduesparti og udgang til altan, herfra adgang til lyst soveværelse og ydermere et ekstra værelse med indbyggede skabe. Fint køkken med alle hårde hvidevarer. Rummeligt badeværelse med brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. 
Leje inkl. vand: 8.600 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto
Udlejes – snarest
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
De fleste af lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
Fotos fra én af lejlighederne, der giver et godt indtryk af det naturskønne område. Ydermere er klientellet på Hoffmannsvej primært lejere, som har boet i vores lejemål i en del år. Generelt værdsættes god ro og orden, hvorfor dette er et kriterier for at leje en af vores lejligheder på Hoffmannsvej.