Lejligheder

UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi arbejder på højttryk på at få vores nye hjemmeside lanceret!
-Vi har et større udvalg af ledige lejligheder i vores portefølje end anvist på hjemmesiden her, og gør opmærksom på at de anførte lejligheder ikke afspejler vores aktuelle ledighedsliste.
Ring / sms til vores udlejningskonsulent, Line Ebmark, på tlf: 22244163 for at høre nærmere om vores ledige lejemål.
-ellers s
kriv en ansøgning til os på LBE@henning-poulsen.dk med kriterier for jeres boligsøgning inkl. dato for ønsket overtagelse og budget inkl. vand og varme.
Vi håber vi kan hjælpe dig/jer med at finde et nyt hjem, og vender tilbage snarest muligt, hvis vi har en bolig der matcher dine kriterier.
Alle vores lejekontrakter indgås med aftale om at hverken rygning eller husdyr er tilladt.
Lejeperioden er altid ubegrænset – dog minimum 12 mdr., da vi ikke specialiserer os i korttidsleje.
FREDERIKSBJERG og LANGENÆS, AARHUS:
God 3. sals – 3 værelses lejlighed på Rudolph Wulffs Gade 24 – m/ altan  – 86 m2 – NYHED
God, delevenlig lejlighed på 3. sal. Fint soveværelse med indbyggede skabe. 2 lyse stuer / værelser, der er adskilt af en gipsvæg. Der er adgang til alle rum fra fordelingsgangen. God altan fra den ene stue. Rummeligt badeværelse med separat brus. Fint køkken med god skabsplads. I lejligheden er installeret en kombineret vaskemaskine/ tørretumbler.
Leje inkl. vand:  9.600 kr./md.
Varme:  600 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
Fin 2 vær. lejl i HØJ stueplan – Sdr. Ringgade 75 – 69 m2 – NYHED
God, delevenlig lejlighed, som indeholder fint soveværelse med indbyggede skabe, og en rummelig stue med godt lysindfald og udgang til altan. Godt badeværelse med brus. Køkken med alle hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine.  Der findes en kombineret vaskemaskine/ tørretumbler.
Leje inkl. vand:  7975 kr./md.
Varme:  500 kr./md. á conto
Udlejes: 1/10
AARHUS MIDT (Centrum):
Rummelig og lys 2 værelses med altan, i centrum – Thorvaldsensgade – 80 m2 
Bo centralt i gå afstand til alle byens goder. Lejligheden er beliggende på 5. sal i en bygning uden elevator, og indeholder en god lys stue med udgang til altan. Godt soveværelse med indbyggede garderobeskabe, værelset vender mod gården Der er adgang til alle rum fra fordelingsgangen. Lejemålet har et fint køkken med god skabsplads og alle hårde hvidevarer, inkl. en lille opvaskemaskine. Fint badeværelse  med brus. Der er kombineret vaskemaskine/tørretumbler i lejligheden. Der er lydisolerende vinduer mod gaden.
Leje inkl. Vand: 9300 kr/md
Varme: 500 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
God lejlighed til prisen – Brendstrupvej 72 – 76 m2 
Super fin lejlighed på 1. sal. Lejligheden indeholder en rummelig stue med udgang til fin altan.  Fint badeværelse med brus. Mindre, men funktionelt badeværelse. Fint køkken med alle hårde hvidevarer, inkl. en lille opvaskemaskine. Der er ydermere installeret en kombineret vaskemaskine / tørretumbler i lejligheden.
Beliggende på Christiansbjerg i rolige omgivelser men tæt på offentlig transport og en kort cykeltur til centrum.
Leje inkl. vand: 8400 kr./md.
Varme: 600 kr. /md. á conto
Udlejes: Snarest

 

 

HOLME / HØJBJERG – Roligt familievenligt kvarter med grønne omgivelser:
4-værelses lejlighed på 1. sal m/ altan på Holmevej – 82 m2
Flot 4-værelses lejlighed med to flotte stuer en-suite med udgang til altan. Stuerne er adskilt med franske døre. Køkken med alle hårde hvidevarer. Begge værelser er med indbyggede skabe.  Der er bad/toilet med brusekabine samt en  kombineret vask/tumbler. Der er bøgeparket på gulvene. En rigtig fin lejlighed til prisen, i grønne omgivelser med gode parkeringsforhold.
Leje inkl. vand: 8.400 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
RISSKOV:
God 3-værelses lejlighed m/altan på Sletterhagevej – 82 m2 – 
Lejligheden består af 2 flotte sammenhængende stuer og et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe.
Nyere åbent  køkken med alle hårde hvidevarer – inkl. opvaskemaskine. Godt og rummeligt badeværelse med separat brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler.
Lejligheden kan besigtiges på egen hånd i når som helst.
Leje: 8.400kr./md.
Varme og vand: 900 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest

Flot 4-værelses lejlighed m/altan på Sletterhagevej – 98 m2 

Lejligheden består af 2 flotte sammenhængende stuer med udgang til stor altan mod grønt areal. Soveværelset er rummeligt med indbyggede skabe, og lejligheden indeholder et godt ekstra værelse/kontor.
Nyere åbent  køkken med alle hårde hvidevarer – inkl. opvaskemaskine. Godt og rummeligt badeværelse med separat brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler.
Lejligheden kan besigtiges på egen hånd i når som helst.
Leje: 9.850 kr./md.
Varme og vand: 900 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest

 

GL. BRABRAND, AARHUS:
1 -værelses på Hoffmannsvej i skønne omgivelser – 28 m2 – UDLEJET
Fin 1 Værelses lejlighed i de dejligste omgivelser nær skov og vand.
Rummelig stue med the-køkken med kogeplader, emhætte og lille køleskab. Fint badeværelse med brus. En rigtig god lejlighed til prisen, i grønne omgivelser.
Leje inkl. vand: 3.100 kr./md.
Varme: 250 kr./md. á conto
Udlejes : Snarest
2-værelses 1. sals lejlighed på Hoffmannsvej m/ altan – 61 m2  – UDLEJET
Lejlighed i fantastiske omgivelser med udsøgt lysindfald. Soveværelse med indbyggede skabe. Stue med udgang til altan – fuld panoramaudsigt!
Fint køkken med god bordplads og godt badeværelse med brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. 
Leje inkl. vand: 7.100 kr./md.
Varme: 400 kr./md. á conto
Udlejes: Snarest
3-værelses lejlighed på Hoffmannsvej m/ stor altan – 91 m2 
Rummelig og lys lejlighed i fantastiske omgivelser. På Hoffmannsvej værdsætter vores lejere god ro og orden og området er optimalt for lejeren der nyder at være tæt på naturen. Lejligheden består af en fin fordelingsentré, rummelig stue med stort vinduesparti og udgang til altan, herfra adgang til lyst soveværelse og ydermere et ekstra værelse med indbyggede skabe. Fint køkken med alle hårde hvidevarer. Rummeligt badeværelse med brus og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. 
Leje inkl. vand: 8.600 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto
Udlejes – snarest
4-værelses høj stue-lejlighed på Hoffmannsvej  m/ altan – 89 m2
Skøn lejlighed i høj stue med udsigt til grønne områder.
Rummelig stue med franske døre til endnu en stue / værelse. Nyere køkken med alle hårde hvidevarer.
Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, god stor altan, bøgeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 7.950 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto
Udlejes – snarest
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
De fleste af lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
Fotos fra én af lejlighederne, der giver et godt indtryk af det naturskønne område. Ydermere er klientellet på Hoffmannsvej primært lejere, som har boet i vores lejemål i en del år. Generelt værdsættes god ro og orden, hvorfor dette er et kriterier for at leje en af vores lejligheder på Hoffmannsvej.