Om virksomheden

Vi udlejer boliger, værelser, erhvervslokaler, opbevaringsrum, garager og P-pladser i Aarhus og kun i Aarhus. Vi er et 38 år gammelt privat firma, der kun udlejer i ejendomme, vi selv ejer. Ansøgning om et af vore lejemål er naturligvis gebyrfrit.
Vore boliger er næsten alle totalrenoverede og nymalede med køkken og bad, nye VVS og El-installationer, afhøvlede / lakerede gulve eller parketgulve. Alle har elkomfur med keramisk kogeplade og ovn, emhætte, køle– og fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler. For alle lejemål betales der 3 måneders depositum og 3 måneders forudbetalt leje, for de sidste 3 måneder inden fraflytning. Leje betales pr. kvartal.
Nogle ”Boligportaler” opkræver gebyrer for at formidle kontakt til udlejere. Vi udlejer kun boliger i ejendomme vi selv ejer, og vi opkræver ikke gebyrer herfor hverken ved ansøgning eller ved eventuel indgåelse af lejeaftale.
For at vi kan behandle Deres ansøgning bedst muligt er det vigtigt, at De venligst læser følgende vejledning for ansøgningsprocedure. Vi har ikke et ansøgningsskema, men send os udførlig information via vor kontaktformular, hvor De fortæller om Dem selv, uddannelse og arbejde samt Deres ønske om lejlighedsstørrelse, behov, maksimal husleje og overtagelsestidspunkt.
Da vi modtager mange henvendelser vil det kun være muligt at kontakte Dem, såfremt De måtte  komme i betragtning til et lejemål. Ligeledes vil det desværre ikke være muligt at behandle Deres ansøgning såfremt denne ikke måtte være udførlig.
Vi behandler Deres ansøgning fortroligt. Skriv telefonnumre, som vi kan kontakte Dem på, gerne privattelefon, arbejds– eller  mobiltelefon. Vi fører ikke ventelister og kan under  ingen omstændigheder besvare telefoniske eller personlige henvendelser.
Vi udlejer ikke delelejligheder.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.