Lejligheder

MØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi udlejer også fuldt møblerede lejligheder både på korttidsleje og langtidsleje. Mail os med oplysning om tlf. nummer, lejeperiode, antal senge og beliggenhed. Vi svarer hurtigt tilbage på alle henvendelser.
UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:

Kan du overtage en lejlighed hurtigt – vi giver et godt tilbud på de lejligheder, der er klar til udlejning nu! Skriv en ansøgning og vi vil informere dig om hvilke muligheder, der er. 

FREDERIKSBJERG, AARHUS:
2-værelses på Silkeborgvej (høj stue) – 63 m2
En god lejlighed for det studerende par eller 2, der gerne vil bo sammen. Der er et godt køkken med en kombineret vaskemaskine/tumbler. Der er altan fra soveværelset, som også har indbyggede skabe. Stuen er pæn stor med højt til loftet. Badeværelset er meget lille. Som ung studerende hører vi ofte, at det sagtens kan lade sig gøre, når lejen passer til den studerendes indkomst.
Leje inkl. vand: 7.300kr./md.
Varme: 500 kr./md. – udlejes fra 01.03.20
2-værelses på Harald Jensens Plads – 80 m2 og 2 hemse
Altan med fantastisk udsigt over Harald Jensens Plads, kombineret vaskemaskine/tørretumbler og opvaskemaskine. Er god for parret, der ønsker at have kontor/hobbyrum/gæsteplads grundet hemsene. De giver mange muligheder. 
Leje inkl. vand: 9.650 kr./md.
Varme: 600 kr./md. – udlejes NU!!
3-værelses lejlighed i Stadion Allé – 86 m2.
Kombineret vaskemaskine/tumbler, opvaskemaskine, 3 store rum velegnet til deling.
Leje inkl. vand: 9.975 kr./md.
Varme: 600 kr./md. – udlejes fra 01.04.20
3-værelses lejlighed i Chr. Wærums Gade – 89 m2
Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, 3 store rum velegnet til deling, egeparketgulve.
Leje inkl. vand: 9.900 kr./md.
Varme: 600 kr./md. – udlejes fra 01.04.20
4-værelses lejlighed i Ålborggade – 110 m2
2 badeværelser med brusekabine, kombineret vaskemaskine/tørretumbler og opvaskemaskine, 2 stuer en suite og et soveværelse med god skabsplads. Det fjerde værelse er også med indbyggede skabe og har en fin størrelse. Kan udlejes delvist møbleret, hvis det har interesse. En god delelejlighed for 3 personer.
Leje inkl. vand: 13.000 kr./md.
Varme: 600 kr./md. – udlejes NU!!
AARHUS MIDT (Centrum):
Der er desværre ikke noget til udlejning i dette område p.t.
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
2,5-værelses lejlighed på Ny Munkegade 96, 4.tv.  – 83 m2 plus 2 hemse
Kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Opvaskemaskine (alle hårde hvidevarer er nye!).  Lille bad/toilet m. bruseområde. Der er lagt nyt gulv i hele lejligheden. En stor, dyb altan fra stuen med god udsigt over Universitetsparken. Soveværelset har indbyggede skabe. En skøn lejlighed for den lille familie eller det modne par. Lejligheden er ikke delevenlig.
Leje inkl. vand: 9.520 kr./md.
Varme: 600 kr./md. – udlejes NU!
HOLME / HØJBJERG:
Der er desværre ikke noget til udlejning i dette område p.t.
RISSKOV:
4-værelses lejlighed på Sletterhagevej 1. sal – 98 m2
Skøn altan med udsigt til grønt område – ingen genboer. Der er opvaskemaskine og en kombineret vaskemaskine/tumbler i lejligheden. Bøgeparket på alle gulve.
Leje: 10.950 kr./md.
Varme og vand: 750 kr./md. – udlejes NU!
GL. BRABRAND, AARHUS:
2-værelses lejlighed på Hoffmannsvej – 61 m2
Altan, opvaskemaskine og en fantastisk udsigt ud over begge Brabrand-søer!
Leje inkl. vand: 7.300 kr./md.
Varme: 450 kr./md. – udlejes nu
4-værelses lejlighed på Hoffmannsvej 1. sal – 89 m2
Udsigt. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, god stor altan, bøgeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 500 kr./md. – udlejes nu
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
Lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
3-værelses lejlighed med pragtfuld søudsigt og grønne omgivelser:   Fotos
3 vær. 85 – 89 m² lejlighed i Gl. Brabrand Bakker ikke langt fra Brabrand sø med en fantastisk udsigt ud over Brabrand sø og Årslev Engsø.
Der er 2 lyse stuer/værelser med udgang til sydvendt altan og flot udsigt. Endvidere stort soveværelse med mange indbyggede skabe. Lejligheden har moderniseret køkken og stort moderniseret badeværelse med bruseniche.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.
4-værelses lejlighed med udsigt og grønne omgivelser:   Fotos
4 vær. 103 m² lejlighed beliggende i Gl. Brabrand Bakker med udsigt og ikke langt fra Brabrand sø i rolige og fredelige omgivelser.
Lejligheden er renoveret. Der er stor lys stue med altan, stue/soveværelse, 2 værelser, badeværelse og køkken. Der er afhøvlede parketgulve, og vinduerne er lyddæmpende energi termovinduer.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.