Lejligheder

MØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi udlejer også fuldt møblerede lejligheder både på korttidsleje og langtidsleje. Mail os med oplysning om tlf. nummer, lejeperiode, antal senge og beliggenhed. Vi svarer hurtigt tilbage på alle henvendelser.
UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:

Trods situationen med corona-virus, kan vi stadig vise de lejligheder frem, der er ledige/fraflyttede – uden smittefare. Skriv en ansøgning til os med dine/jeres kriterier inkl. dato for ønsket overtagelse og budget inkl. vand og varme. Vi svarer dig/jer hurtigt og håber, at vi kan hjælpe dig/jer med at finde dit/jeres nye hjem. 

FREDERIKSBJERG og LANGENÆS, AARHUS:
2-værelses på Kirkedammen 3, kl.th. – 59 m2
Rigtig fin studie-bolig. Meget lys kælderlejlighed med te-køkken (2 el-kogeplader, køleskab og emhætte. Man medbringer selv en kombi ovn). Der er et godt badeværelse med en vaskemaskine/tumbler og brusekabine. Soveværelset er med indbyggede skabe.
Leje inkl. vand: 7.200 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes fra 15.06.20
2-værelses på Skanderborgvej 11, 4.tv. – 85 m2
Lækker, lys, stor 2-værelses på Skanderborgvej med 2 altaner. Den ene ud mod Skanderborgvej og den anden fra køkkenet ud mod gården. Der er opvaskemaskine og en kombineret vaskemaskine/tumbler i lejligheden. Der er god udsigt fra høje vinduer i stuen. Badeværelset er med brus. Egeparket på gulvene. En lejlighed, der skal ses.
Leje inkl. vand: 8.950 kr./md.
Varme: 500 kr. /md. á conto – udlejes fra 15.06.20
3-værelses lejlighed på Tøndergade 88, 3.tv. – 74 m2 + 2 hemse
En rigtig god lejlighed, der kan deles af max 2 personer. Der er et stort køkken/alrum, stor altan fra køkken/alrum og der er alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og en kombineret vaskemaskine/tumbler. Der er 2 store værelser, hvor begge værelser har en stor hems. Badeværelset er også stort med brusekabine og godt med skabsplads. 
Leje inkl. vand: 9975 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 01.06.20
3-værelses lejlighed på De Mezas Vej 18, 4.mf.tv. – 88 m2
En god delelejlighed for 2 personer. Der er alt i hårde hvidevarer inkl. en kombineret vaskemaskine/tørretumbler og en opvaskemaskine. Der er 2 håndvaske på badeværelset og der er gulvvarme. Der er egeparket på gulvene. 
Leje inkl. vand: 9.950 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 01.06.20
4-værelses lejlighed
Vi har ingen 4-værelses ledige lige nu vi kan vise frem. 
AARHUS MIDT (Centrum):
4-værelses lejlighed i Gl. Munkegade 19, 4. og 5. sal tv. – 110 m2
4-værelses lejlighed i to etager. På 4. sal er der soveværelse, køkken og stue. Desuden et lille badeværelse – som er brugbart. Fra stuen er der udgang til lille altan, hvor man har godt udsyn hen over tagene i midtbyen. I stuen er der vindeltrappe op til 5. sal, hvor der er et stort værelse med loftsbjælker.
GRUNDET INDRETNING AF RUM, ER LEJLIGHEDEN DELEVENLIG FOR MAX 2 PERSONER
Leje ink. vand: 10.500 kr./md
Varne: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 01.07.20
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
2-værelses lejlighed i Ny Munkegade 96, st.th. – 66 m2
God studiebolig. Lejligheden er i 2 etager. Indgangen er i stuen (høj stue) og det andet rum i underetagen/lys kælder. I underetagen er der soveværelse med masser af indbyggede skabe og et godt badeværelse med brusekabine og en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Der er åbent alrum med te-køkken (man medbringer selv kombi-ovn). Der er mange muligheder for indretning i dette store rum. Universitetsparken ligger 100 m væk.   Lejligheden er ikke delevenlig. God til par eller singler.
Leje inkl. vand: 7.500 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes 15.06.20
HOLME / HØJBJERG:
Der er desværre ikke noget til udlejning i dette område p.t.
RISSKOV:
4-værelses lejlighed på Sletterhagevej 2. sal – 98 m2
Skøn altan med udsigt til grønt område – ingen genboer. Der er opvaskemaskine. Der er vaskeri i kælderen. Bøgeparket på alle gulve.
Leje: 9.975 kr./md.
Varme og vand: 1.000 kr./md. á conto  – udlejes fra 01.06.20
GL. BRABRAND, AARHUS:
4-værelses lejlighed på Hoffmannsvej 1. sal – 89 m2
Udsigt. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, god stor altan, bøgeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes nu
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
Lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
3-værelses lejlighed med pragtfuld søudsigt og grønne omgivelser:   Fotos
3 vær. 85 – 89 m² lejlighed i Gl. Brabrand Bakker ikke langt fra Brabrand sø med en fantastisk udsigt ud over Brabrand sø og Årslev Engsø.
Der er 2 lyse stuer/værelser med udgang til sydvendt altan og flot udsigt. Endvidere stort soveværelse med mange indbyggede skabe. Lejligheden har moderniseret køkken og stort moderniseret badeværelse med bruseniche.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.
4-værelses lejlighed med udsigt og grønne omgivelser:   Fotos
4 vær. 103 m² lejlighed beliggende i Gl. Brabrand Bakker med udsigt og ikke langt fra Brabrand sø i rolige og fredelige omgivelser.
Lejligheden er renoveret. Der er stor lys stue med altan, stue/soveværelse, 2 værelser, badeværelse og køkken. Der er afhøvlede parketgulve, og vinduerne er lyddæmpende energi termovinduer.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.