Lejligheder

MØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi udlejer også fuldt møblerede lejligheder både på korttidsleje og langtidsleje. Mail os med oplysning om tlf. nummer, lejeperiode, antal senge og beliggenhed. Vi svarer hurtigt tilbage på alle henvendelser.
UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:

Trods situationen med corona-virus, kan vi stadig vise de lejligheder frem, der er ledige/fraflyttede – uden smittefare. Skriv en ansøgning til os med dine/jeres kriterier inkl. dato for ønsket overtagelse og budget inkl. vand og varme. Vi svarer dig/jer hurtigt og håber, at vi kan hjælpe dig/jer med at finde dit/jeres nye hjem. 

FREDERIKSBJERG og LANGENÆS, AARHUS:
2-værelses på Rudolph Wulffs Gade 24, 4.th. – 70 m2
Stor 2-værelses på gade, hvor der er frie p-pladser. Altan med fantastisk udsigt mod Marselisborg Boulevard. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler. 
Leje inkl. vand: 7.975 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes fra 01.05.20
2-værelses på Thorvaldsensgade 32, 1.tv. – 78 m2
Ønsker du at bo tæt på centrum og Åen? Her er en god lejlighed for et par eller 2, der gerne vil dele lejlighed. I lejligheden er der en kombineret vaskemaskine/tumbler. Skøn altan fra stuen. Lyd-glas i ruderne.
Leje inkl. vand: 8.700kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes fra 15.07.20
3-værelses lejlighed i Stadion Allé – 86 m2.
Kombineret vaskemaskine/tumbler, opvaskemaskine, 3 store rum velegnet til deling.
Leje inkl. vand: 9.975 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra NU
3-værelses lejlighed i Tøndergade 88, 2.tv.
Skøn altan. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, 3 store rum velegnet til deling, askeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 8.800 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra NU
4-værelses lejlighed i Stadion Allé 31A, 2. sal – 106 m2
Skøn 4-værelses med adgang til alle rum fra entréen/gangen. Der er køkken med alle hårde hvidevarer og opvaskemaskine. Badeværelset er med brusekabine, håndklædetørrer og en kombineret vaskemaskine/tumbler. Der er 2 stuer med en gibs-væg imellem. Et godt soveværelse med indbyggede skabe og det det 4. rum er mindre men har også indbyggede skabe. Lejligheden kan deles af max 4 personer.
Leje inkl. vand: 11.900 kr./md.
Varme: 600 kr./md. a conto – udlejes NU
AARHUS MIDT (Centrum):
4-værelses lejlighed i Gl. Munkegade 19, 4. og 5. sal tv. – 110 m2
4-værelses lejlighed i to etager. På 4. sal er der soveværelse, køkken og stue. Desuden et lille badeværelse – som er brugbart. Fra stuen er der udgang til lille altan, hvor man har godt udsyn hen over tagene i midtbyen. I stuen er der vindeltrappe op til 5. sal, hvor der er et stort værelse med loftsbjælker.
Leje ink. vand: 10.975 kr./md
Varne: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 01.08.20
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
2,5-værelses lejlighed i Ny Munkegade 96, 2.tv.  – 83 m2
Kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Lille bad/toilet m. bruseområde. En stor, dyb altan fra stuen med god udsigt over Universitetsparken. Soveværelset har indbyggede skabe. En skøn lejlighed for den lille familie eller det modne par. Lejligheden er ikke delevenlig.
Leje inkl. vand: 9.350 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes NU!
HOLME / HØJBJERG:
Der er desværre ikke noget til udlejning i dette område p.t.
RISSKOV:
4-værelses lejlighed på Sletterhagevej 2. sal – 92 m2
Skøn altan med udsigt til grønt område – ingen genboer. Der er opvaskemaskine. Der er vaskeri i kælderen. Bøgeparket på alle gulve.
Leje: 10.500 kr./md.
Varme og vand: 1.000 kr./md. á conto  – udlejes fra 01.06.20
2-værelses lejlighed på Sletterhagevej, stuen (høj stue) – 41 m2
Køkken med hårde hvidevarer inkl. stort køle/fryseskab. Badeværelse med brusekabine. Vaskeri i kælderen. Bøgeparket på alle gulve. Stort og rummeligt værelse.
Leje: 4.775 kr./md.
Varme og vand: 350 kr./md. á conto – udlejes fra 01.06.20
GL. BRABRAND, AARHUS:
2-værelses lejlighed på Hoffmannsvej – 61 m2
Kan du lide at komme væk fra centrum, høre fuglene synge og vinden i træerne?
Lejligheden ligger med perfekt udsigt over Brabrand Søerne – og har egen fin terrasse. Der er egeparket gulve overalt ig en kombineret vaskemaskine/tumbler.
Leje inkl. vand: 6.950
Varme: 450 kr./md á conto – udlejes fra 15.05.20
4-værelses lejlighed på Hoffmannsvej 1. sal – 89 m2
Udsigt. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, god stor altan, bøgeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes nu
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
Lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
3-værelses lejlighed med pragtfuld søudsigt og grønne omgivelser:   Fotos
3 vær. 85 – 89 m² lejlighed i Gl. Brabrand Bakker ikke langt fra Brabrand sø med en fantastisk udsigt ud over Brabrand sø og Årslev Engsø.
Der er 2 lyse stuer/værelser med udgang til sydvendt altan og flot udsigt. Endvidere stort soveværelse med mange indbyggede skabe. Lejligheden har moderniseret køkken og stort moderniseret badeværelse med bruseniche.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.
4-værelses lejlighed med udsigt og grønne omgivelser:   Fotos
4 vær. 103 m² lejlighed beliggende i Gl. Brabrand Bakker med udsigt og ikke langt fra Brabrand sø i rolige og fredelige omgivelser.
Lejligheden er renoveret. Der er stor lys stue med altan, stue/soveværelse, 2 værelser, badeværelse og køkken. Der er afhøvlede parketgulve, og vinduerne er lyddæmpende energi termovinduer.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.