Lejligheder

MØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi udlejer også fuldt møblerede lejligheder både på korttidsleje og langtidsleje. Mail os med oplysning om tlf. nummer, lejeperiode, antal senge og beliggenhed. Vi svarer hurtigt tilbage på alle henvendelser.
UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:

Trods situationen med corona-virus, kan vi stadig vise de lejligheder frem, der er ledige/fraflyttede – uden smittefare. Skriv en ansøgning til os med dine/jeres kriterier inkl. dato for ønsket overtagelse og budget inkl. vand og varme. Vi svarer dig/jer hurtigt og håber, at vi kan hjælpe dig/jer med at finde dit/jeres nye hjem. 

FREDERIKSBJERG og LANGENÆS, AARHUS:
2-værelses på Kirkedammen 3, kl.th. – 59 m2
Rigtig fin studie-bolig. Meget lys kælderlejlighed med te-køkken (2 el-kogeplader, køleskab og emhætte. Man medbringer selv en kombi ovn). Der er et godt badeværelse med en vaskemaskine/tumbler og brusekabine. Soveværelset er med indbyggede skabe.
Leje inkl. vand: 7.200 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes fra 15.06.20
2-værelses på Søndre Ringgade 53, 5. th. – 55 m2
2-værelses lejlighed på 5. sal udlejes med eget te-køkken og bad/toilet. Der er mulighed for at vaske gratis på etagen
(kombineret vaskemaskine/tumbler deles med 3 andre). Der er lydglas i ruderne. Denne lejlighed er ikke delevenlig men
OK for par.
Leje inkl. vand: 5.975 kr./md.
Varme: 500 kr. /md. á conto – udlejes fra 01.10.20
3-værelses lejlighed på Stadion Allé 26, 2.tv. – 88 m2
Skøn 3-værelses udlejes på Stadion Allé. Der er opvaskemaskine, kombineret vaskemaskine og tumbler i lejligheden.
Alle hårde hvidevarer er nye. Der er lagt nyt gulv i hele lejligheden. Indretningen er dog ikke optimal til at leje som dele-lejlighed for 3. Kun 2. Der er adgang til badeværelset fra soveværelset. Der er adgang til toilettet fra gangen/entré.  Der er 2 stuer én suite med stuk i loftet. 
Leje inkl. vand: 10.350 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 15.08.20
4-værelses lejlighed
Vi har ingen 4-værelses ledige lige nu vi kan vise frem. 
AARHUS MIDT (Centrum):
3-værelses lejlighed på Nørre Allé 33, 1.th. – 86 m3
3-værelses lejlighed i centrum. Er delevenlig for 3 personer max (hvis singler så kun 2 grundet placering af badeværelset/toilet. Ellers 1 par og 1 single). Der er soveværelse med indbyggede skabe. Herfra er der udgang til badeværelset, hvor der også er en kombineret vaskemaskine/tumbler. Hvis lejligheden skal bruges som dele-lejlighed, skal man overveje dette rum som et fællesrum. Der er 2 stuer en suite (den ene med rund karnap), hvor der er en skydedør imellem. Der er egeparket på gulvene. Godt køkken med opvaskemaskine.
Leje ink. vand: 9.950 kr./md
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 01.09.20
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
2-værelses lejlighed i Ny Munkegade 96, st.th. – 66 m2
God studiebolig. Lejligheden er i 2 etager. Indgangen er i stuen (høj stue) og det andet rum i underetagen/lys kælder. I underetagen er der soveværelse med masser af indbyggede skabe og et godt badeværelse med brusekabine og en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Der er åbent alrum med te-køkken (man medbringer selv kombi-ovn). Der er mange muligheder for indretning i dette store rum. Universitetsparken ligger 100 m væk.   Lejligheden er ikke delevenlig. God til par eller singler.
Leje inkl. vand: 7.500 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes 15.06.20
HOLME / HØJBJERG:
Der er desværre ikke noget til udlejning i dette område p.t.
RISSKOV:
3-værelses lejlighed på Sletterhagevej 2. sal – 82 m2
Skøn altan fra stuen med udsigt til grønt område – ingen genboer. Der er opvaskemaskine. Der er vaskeri i kælderen. Der kan indsættes en vaskemaskine/tumbler på badeværelset. Bøgeparket på alle gulve. Der er soveværelse med indbyggede skabe. Fra stuen er der adgang til ekstra værelse.
Leje: 8.975 kr./md.
Varme og vand: 1.000 kr./md. á conto  – udlejes fra 15.08.20
GL. BRABRAND, AARHUS:
4-værelses lejlighed på Hoffmannsvej 1. sal – 89 m2
Udsigt. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, god stor altan, bøgeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes nu
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
Lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
3-værelses lejlighed med pragtfuld søudsigt og grønne omgivelser:   Fotos
3 vær. 85 – 89 m² lejlighed i Gl. Brabrand Bakker ikke langt fra Brabrand sø med en fantastisk udsigt ud over Brabrand sø og Årslev Engsø.
Der er 2 lyse stuer/værelser med udgang til sydvendt altan og flot udsigt. Endvidere stort soveværelse med mange indbyggede skabe. Lejligheden har moderniseret køkken og stort moderniseret badeværelse med bruseniche.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.
4-værelses lejlighed med udsigt og grønne omgivelser:   Fotos
4 vær. 103 m² lejlighed beliggende i Gl. Brabrand Bakker med udsigt og ikke langt fra Brabrand sø i rolige og fredelige omgivelser.
Lejligheden er renoveret. Der er stor lys stue med altan, stue/soveværelse, 2 værelser, badeværelse og køkken. Der er afhøvlede parketgulve, og vinduerne er lyddæmpende energi termovinduer.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.