Lejligheder

MØBLEREDE LEJLIGHEDER:
Vi udlejer også fuldt møblerede lejligheder fra 1 år – ubegrænset leje. Mail os med oplysning om tlf. nummer, lejeperiode, antal senge og beliggenhed. Vi svarer hurtigt tilbage på alle henvendelser.
UMØBLEREDE LEJLIGHEDER:

Trods situationen med COVID-19, kan vi stadig vise de lejligheder frem, der er ledige/fraflyttede – uden smittefare. Skriv en ansøgning til os med kriterier inkl. dato for ønsket overtagelse og budget inkl. vand og varme. Vi svarer hurtigt og håber, at vi kan hjælpe dig/jer med at finde dit/jeres nye hjem. 

FREDERIKSBJERG og LANGENÆS, AARHUS:
2-værelses på P.P. Ørums Gade 26, kl.th. – 64 m2
Perfekt studiebolig for det unge par. En lys kælderlejlighed med lydglas i ruderne. Der er egeparket på gulvene.  Der er te-køkken (2 el-kogeplader og lille køleskab. Man medbringer selv en kombi-ovn). Der er håndklædetørrer på badeværelset. En lejlighed, der skal ses.
Leje inkl. vand: 6.600 kr./md.
Varme: 400 kr. / md. á conto – udlejes NU
2-værelses på Langenæs Allé 55, st.tv. med altan – 72 m2
Høj stuelejlighed for den enlige eller par, som ikke ønsker at gå på trapper. Der er fordelingsgang til alle rum hvilket gør, at lejligheden også kan deles af 2 personer. Køkkenet er åbnet op ud til gangen, hvilket giver mere lys og flere indretningsmuligheder i lejligheden. Der er mulighed for at indrette lille spiseplads i køkkenet. Der er opvaskemaskine og en kombineret vask/tumbler. Badeværelset er med brus/badekar. Der er indbyggede skabe i soveværelset. Fra den lyse stue er der altan ud mod grønt område. 
Leje inkl. vand: 7.985 kr./md.
Varme: 500 kr. /md. á conto – udlejes NU
AARHUS MIDT (Centrum):
3-værelses lejlighed på Ny Banegårdsgade 47, 6.th. – 90 m2
Der er elevator til 5. sal! Skøn 3-værelses lejlighed på Ny Banegårdsgade. Der er en kombineret vask/tumbler i lejligheden. Der er et godt, stort køkken med opvaskemaskine. Mulighed for at lave en lille spiseplads. Badet har brusekabine. Der er skråvægge. En rigtig fin delelejlighed for max 2 personer, grundet indretning.
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes NU
2-værelses lejlighed på Dollerupvej 1A – 47 m2
Stuelejlighed med lydglas, adgang til gård. Der er kombineret vask/tumbler i lejligheden. Badeværelset er med brusekabine. Køkken med stort køle/fryseskab, komfur/ovn og emhætte.
Leje inkl. vand: 6.400 kr./md.
Varme: 400 kr./md. á conto – udlejes NU
3-værelses lejlighed i Thorvaldsensgade – 84 m2 + 2 hemse
Skøn 3-værelses udlejes på 6. sal. Der er god udsigt over byen. I soveværelset er der adgang til hems. Desuden er der indbyggede skabe i soveværelset. Hvis boligen skal deles, er det det for max 3 personer. Der er badeværelse med brusekabine. 
Leje inkl. vand: 9.950 kr./md.
Varme: 600 kr./md. á conto – udlejes fra 01.03.21
CHRISTIANSBJERG / TRØJBORG:
2-værelses på Otte Ruds Gade 37, 2.th. – 59 m2
Meget lys, god studiebolig for den enlige. Der er askeparket på gulvene. Der er en kombineret vask/tumbler i køkkenet. Stor, rummelig lys stue og lyst soveværelse med indbyggede skabe. Badeværelset er meget lille. 
Leje inkl. vand: 6.975 kr./md.
Varme: 450 kr. /md. á conto – udlejes NU
HOLME / HØJBJERG:
2-værelses på Holmevej 283, st.th. – 58 m2
2-værelses med altan fra stuen. Soveværelset er med indbyggede skabe.  Der er bad/toilet med brusekabine samt håndklædetørrer og en kombineret vask/tumbler. Der er bøgeparket på gulvene.
Leje inkl. vand: 6.500 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes NU
RISSKOV:
4-værelses lejlighed på Sletterhagevej 57, 2. sal – 98 m2
Skøn altan fra stuen med udsigt til grønt område – ingen genboer. Der er 2 børneværelser/kontor med indbyggede skabe. Køkkenet er åbent mod gangen med mulighed for at lave en spiseplads. Der er opvaskemaskine. Der er vaskeri i kælderen. Et stort badeværelse igen med megen skabsplads. Bøgeparket på alle gulve. Der er ligeledes soveværelse med indbyggede skabe.
Leje: 9.500 kr./md.
Varme og vand: 1.000 kr./md. á conto  – udlejes NU
3-værelses lejlighed på Sletterhagevej 53, 2. sal – 82 m2
Stor 3-værelses med stor altan fra stuen. Et stort køkken godt med skabsplads og opvaskemaskine. Et stort badeværelse med brusekabine og en kombineret vaskemaskine/tumbler. Soveværelset har mange indbyggede skabe. Ved siden af stuen, er der et ekstra værelse, der også har indbyggede skabe.
Leje: 9.200 kr./md.
Varme og vand: 1.000 kr./md. á conto – udlejes NU
GL. BRABRAND, AARHUS:
4-værelses lejlighed på Hoffmannsvej 1. sal – 89 m2
Udsigt. Kombineret vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine, god stor altan, bøgeparketgulve. 
Leje inkl. vand: 8.900 kr./md.
Varme: 500 kr./md. á conto – udlejes NU
Alle vores lejligheder i Gl. Brabrand ligger i tre ejendomme på Hoffmannsvej ikke langt fra Brabrand søerne i rolige og fredelige omgivelser. Ejendommene er fra midten af tresserne, og højt beliggende i parkområde med fredet skov. Lejlighederne har panoramavinduer og altaner mod solsiden, samt kilometervis udsigt over søerne og landskabet. Der er bybus til døren og gratis private P-pladser, samt flere store supermarkeder tæt på.
Lejlighederne er fuldstændig nyrenoverede. Der er spisekøkken med elkomfur, køle/fryseskab og emhætte i alle lejlighederne, samt opvaskemaskine i 3 og 4 værelses lejlighederne. Lejlighederne har store badeværelser med vaskemaskine/tørretumbler, og der er halogenbelysning i køkken og bad.
3-værelses lejlighed med pragtfuld søudsigt og grønne omgivelser:   Fotos
3 vær. 85 – 89 m² lejlighed i Gl. Brabrand Bakker ikke langt fra Brabrand sø med en fantastisk udsigt ud over Brabrand sø og Årslev Engsø.
Der er 2 lyse stuer/værelser med udgang til sydvendt altan og flot udsigt. Endvidere stort soveværelse med mange indbyggede skabe. Lejligheden har moderniseret køkken og stort moderniseret badeværelse med bruseniche.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.
4-værelses lejlighed med udsigt og grønne omgivelser:   Fotos
4 vær. 103 m² lejlighed beliggende i Gl. Brabrand Bakker med udsigt og ikke langt fra Brabrand sø i rolige og fredelige omgivelser.
Lejligheden er renoveret. Der er stor lys stue med altan, stue/soveværelse, 2 værelser, badeværelse og køkken. Der er afhøvlede parketgulve, og vinduerne er lyddæmpende energi termovinduer.
Lejligheden udlejes med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab. I kælderen er der pulterrum, cykelplads og tørrerum.